Jest to bardzo smaczna pasta z wędzonej makreli i zdrowych warzyw. Możemy ją przygotować na śniadanie lub kolację. Jej przygotowanie nie wymaga dużo pracy. Polecam przepis.
pół wędzonej makreli
kawałek selera
1 cebula
1 pietruszka
2 marchewki
2-3 łyżki majonezu
pieprz do smaku
1. Warzywa należy obrać, umyć i gotować w osolonej wodzie do miękkości, następnie wyjąć z wody i wystudzić.
2. Wystudzone warzywa pokroić w drobną kosteczkę.
3. Rybę należy dokładnie obrać z ości i rozdrobnić widelcem.
4. Pokrojone warzywa wymieszać z rybą i majonezem, przyprawić do smaku pieprzem. Wymieszać dokładnie i gotowe.
Pasta z makrelą i szczypiorkiem
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu