Wystarczą trzy składniki i przyprawy,żeby przygotować pyszną i zdrową pastę do pieczywa.Idealna na śniadanie lub kolację.Najlepiej smakuje ze świeżym pieczywem.
5 jajek
5 suszonych pomidorów
pół puszki zielonego groszku
sól i pieprz do smaku
1.Jajka ugotować na twardo,osudzić i obrać ze skorupek.
2.Groszek dokładnie osączyć z zalewy.
3.Pomidory wyjąć z oleju.
4.Wszystkie składniki pasty zmiksować na gładką masę i przyprawić do smaku solą i pieprzem.
Pasta jajeczna z chrzanową nutką.
Pasta z jajek, twarożku i zielonego ogórka.
Pasta jajeczna z makrelą wędzoną
Pasta śniadaniowa - jajeczna z makrelą
Jak ugotować brokuła czyli cyma na talerzu
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu