3 jajka
1 ogórek zielony
20 dag sera białego
3 łyżki śmietany 12 %
sól do smaku
szczypiorek według uznania
1. Jajka ugotować na twardo, ostudzić i obrać ze skorupek. Następnie jajka zetrzeć na tarce o dużych oczkach.
2. Szczypiorek wypłukać, osuszyć i drobno pokroić.
3. Ogórek umyć, osuszyć i obrać, następnie pokroić w kostkę.
4. Ser biały wymieszać ze śmietaną, dodać ogórek, jajka i szczypiorek, posolić do smaku i wymieszać.
5. Pasta jest gotowa. Smacznego.
Pasta jajeczna z chrzanową nutką.
Pasta z jajek,zielonego groszku i suszonych pomidorów.
Pasta jajeczna z makrelą wędzoną
Pasta śniadaniowa - jajeczna z makrelą
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Sałatka ziemniaczana do grilla
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu