kolacją. Takie parówki są doskonałe i znikają w kilka minut.
Składniki:
1 gotowe ciasto francuskie
8 cienkich parówek
8 plastrów żółtego sera
8 cienkich plastrów boczku
ketchup , musztarda
1.Ciasto pokroić na 8 kwadratów.
2.Każdą parówkę zawijać przez środek w plaster sera (tak ,żeby było widać końce parówek) , następnie w ciasto francuskie i w plaster boczku.
3.Układać na blaszkę wysmarowaną tłuszczem bez przykrycia.
4.Wstawić do nagrzanego piekarnika.
5.Piec w temp. 220 st na złoty kolor i do zrumienienia boczku.
6.Po upieczeniu polać ketchupem lub musztardą.
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu