Na stolnicę dajemy mąkę pszenną, margarynę, cukier, całe jajka, proszek do pieczenia i sól z podanych skłądników zagniatamy ciasto. Rozwałkowujemy je i wycinamy prostokąty o dłudości 8 centymetrów i szerokości 1 centymetra. Każdy smarujemy roztrzepanym jajkiem i posypujemy kminkie. Pieczemy na złoty kolor na formie wysmarowanej tłuszczem.
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu