1. Składniki na zalewę zagotować, przestudzić.
2. Ogórki umyć i pokroić na słupki.
3. Ułożyć pionowo w słoikach.
4. Do każdego słoika dodać przyprawy
5. Zalać zalewą pozostawiając około 1 centymetra przestrzeni od góry słoika.
6. Zakręcić szczelnie.
7. Pasteryzować przez około 10-12 minut.
Ogórki w zalewie musztardowej.
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu