rozgrzewamy patelnię, na oleju podduszamy rozmrożony szpinak, jeśli używamy świeżego szpinaku to siekamy go i na patelnię. Dorzucamy wyciśnięty czosnek, przyprawiamy solą, pieprzem i gałką muszkatołową. Dusimy, aż szpinak będzie miękki. Można podlać wody, gdyby wyparowała.
Smacznego!
Zapiekane naleśniki ze szpinakiem i serem feta
Naleśniki ze szpinakiem i twarogiem
Pełnoziarniste naleśniki ze szpinakiem i jakiem sadzonym
Naleśniki gryczane ze szpinakiem
Przepis na naleśniki ze szpinakiem
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu