schab bez kości 0,3 kg
karkówka 0,3 kg
jajko 1 sztuka
kuskus 1/4 szklanki
przyprawa do mięsa mielonego 2 łyżeczki
sól do smaku
kaszę zalać wrzątkiem , schab i karkówkę zmielić ,dodać jajko przyprawę ,sól, oraz kaszę wyrobić na gładką masę , formować małe kotleciki, obtoczyć w bułce tartej, lekko spłaszczyć i smażyć na złoty kolor.
Drobiowe mielone z pomidorowym sosem i serem żółtym.
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Sałatka ziemniaczana do grilla
Jak zrobić sernik na kruchym spodzie
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu