Gdy doskwiera głód, a brak czasu na szykowanie wykwintnych potraw, doskonale sprawdzi się leczo. Leczo to szybkie danie jednogarnkowe mające swoje korzenie u południowego przyjaciela, czyli Węgrów. Leczo możemy podawać bardziej pikantne (dodając więcej chili) lub łagodniejsze (dodając paprykę słodką). Smacznego leczo :)
Leczo zawsze smakuje, gdy wykorzystuje ten przepis na leczo:
Smacznego
Kiełbaski z fasolką szaparagową i cuknią
Inna wersja Leczo z fasolką szparagową
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Sałatka ziemniaczana do grilla
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu