2 szkl mąki
1 margaryna
0,5 łyżeczki proszku do pieczenia
4 żółtka
2 łyżki śmietany
Marmolada wieloowocowa
Polewa czekoladowa
kolorowa posypka
Różowy kokos
Na stolnicę przesiejmy mąkę wraz z proszkiem do pieczenia. Dajmy margarynę żółtka i śmietanę- zagniećmy z tych skłąndików ciasto i wykrójmy z rozwałkowanego foremkami ciastka. Upieczmy je do 10 minut w 180 stopniach. Ciastka parujmy sklejajac marmoladą i przekładamy marmoladą. Każde ozdóbmy polewą czekoladową i kolorowymi posypkami i różowym kokosem.
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu