1 kostka rosołowa
500 g brokułów
3 ziemniaki
2 ząbki czosnku
1 krążek sera Camembert lub serek topiony
Kostkę rosołową wrzucamy do gotującej się wody. Nastepnie dodajemy vegetę, przeciśnięty przez praskę czosnek, przyprawy, obrane ziemniaki, pokrojone brokuły, natkę pietruszki, gotujemy około 30 minut. Po tym czasie wrzucamy serek, czekamy aż się rozpuści.Zdejmujemy z ognia. Blendujemy na gładki krem.
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu