Klops z jajkiem to inaczej pieczeń rzymska, która gości na polskich świątecznych stołach. Tradycyjnie klops z jajkiem wykonywany jest z mięsa wołowego i wieprzowego i w takiej wersji został przygotowany tym razem. Z kolei żeby urozmaicić tradycyjny przepis na klops z jajkiem dodatkowo pieczeń została nafaszerowana szpinakiem. Prawda, jak prosto jest urozmaicić takie świąteczne danie?
A jak przygotować pieczeń rzymską ze szpinakiem i jajkiem? Oto prosty przepis...
Gotowe!
Klops z jajkiem - pieczeń szefa kuchni
Pieczeń rzymska pieczona w liściach kapusty
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu