4 jajka
1 szkl cukru pudru
2 szkl mąki
1/2 szkl oleju
1 łyżeczki proszku do pieczenia
10 dag bakalie
1. Jajka dokładnie utrzeć z cukrem pudrem.
2. Dodać mąkę, proszku do pieczenia, oleju i dokładnie zmiksować.
3. Na koniec dodać bakalie.
4. Posmarować foremki tłuszczem (np.masłem) i lekko posypać tartą bułką.
5. Masa przelać do foremki i piec ok. 170 stopni przec 50 minut.
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu