Dla większości Polaków karp jest nieodłącznym symbolem Bożego Narodzenia. Jeszcze niedawno, karp nie cieszył się jednak w mojej rodzinie szczególnym zainteresowaniem. Wszystko się zmieniło odkąd przygotowałam karpia w galarecie. Karp w galarecie to pyszne danie, a teraz, czekają na niego wszyscy goście!
A oto mój przepis na karpia w galarecie:
Karpia w galarecie należy wstawić do lodówki na ok. 5 godzin. To danie jest nie tylko smaczne, ale również efektowne. Karp w galarecie jest ozdobą stołu wigilijnego! Smacznego!
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Sałatka ziemniaczana do grilla
Jak zrobić sernik na kruchym spodzie
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu