3 jajka
dowolna ilość rzeżuchy
2-3 łyżki majonezu
sól i pieprz do smaku
1. Jajka gotujemy na twardo, następnie studzimy i obieramy ze skorupek.
2. Jajka przekrawamy na pół i wyjmujemy żółtka. Następnie żółtka dokładnie ucieramy z majonezem.
3. Rzeżuchę drobno siekamy i dodajemy do utartych żółtek, mieszamy przyprawiając do smaku solą i pieprzem.
4. Połówki jajek napełniamy farszem. Dekorujemy rzeżuchą i podajemy.
Jajka nadziewane awokado i rzodkiewką
Faszerowane jajka wędzoną makrelą
Jajka nadziewane pomidorową-szczypiorkową pastą.
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu