Tak przygotowane jajka są bardzo pyszne i bardzo syte. Pysznie smakują ze świeżym chrupiącym pieczywem. Polecam.
20 dag sera białego
6 jajek
dowolna ilość rzeżuchy
kilka łyżek śmietany
sól do smaku
1. Jajka gotujemy na twardo, następnie studzimy i obieramy ze skorupek.
2. Jajka przekrawamy na pół.
3. Ser biały mieszamy ze śmietaną i solą do smaku.
4. Następnie na połówki nakładamy serek i dekorujemy rzeżuchą.
5. Tak przygotowane jajka podajemy. Smacznego.
Jajka nadziewane awokado i rzodkiewką
Faszerowane jajka wędzoną makrelą
Jajka nadziewane pomidorową-szczypiorkową pastą.
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu