· kostka rosołowa
· Sól
· Chili
· Olej
· 1 Koncentrat pomidorowy
· ½ kg łopatki lub szynki wieprzowej
· 20 dag kiełbasy chorizo
· Mały słoik papryki konserwowej
1. Kroimy w kostkę mięso , solimy i smażymy na rozgrzanym oleju.
2. Podlewamy odrobiną wody.
3. Dodajemy kostkę rosołową.
4. Kiedy mięso będzie już prawie dobre dodajemy pokrojoną kiełbasę.
5. Kroimy paprykę w drobne paseczki i również dodajemy do mięsa.
6. Na koniec dodajemy przecier pomidory i chili, jeszcze chwilę prużymy.
7. Potrawa gotowa.
8. Smacznego.
Sałatka ziemniaczana do grilla
Jak zrobić sernik na kruchym spodzie
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu