kalafior 1/2 szt, małego
marchew 1 szt
por (biała część) 1 szt
liść laurowy 3 szt
ziele angielskie 3 szt
mąka ziemniaczana 1 łyżka
papryka słodka mielona 1 łyżeczka
sól do smaku
pieprz
łopatkę pokroić na małe cząstki ,posolić ,posypać przyprawami dodać liść laurowy i ziele, na patelni podsmażyć mięso do garnka wlać wodę dodać mięso ,marchew pokroić w plastry , por posiekać drobno i dodać do mięsa ,przykryć i dusić do miękkości, kalafior ugotować w osolonej wodzie,podzielić na różyczki dodać do mięsa ,w razie konieczności zagęścić i doprawić .
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu