· 5 jajek
· 5 pieczarek
· 5 łyżeczek majonezu
· 1 pasek papryki czerwonej
· Pietruszka do dekoracji
1. Jajka gotujemy na twardo i obieramy.
2. Pieczarki sam kapelusz gotujemy w osolonej wodzie.
3. Kapelusze układamy na talerzyku, nakładamy na każdą pieczarkę majonez.
4. W majonez utykamy jajka i robimy oczy oraz grzebień z papryki.
5. Dekorujemy pietruszką.
6. Jajka gotowe.
7. Smacznego.
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu