Polecamy dzisiaj:

Konkurs kulinarny - każdy wygrywa

Filet pod serem

print Drukuj
Filet pod serem

Beata

liczba porcji Liczba porcji 6
Ocena:
5.0

1 ocena

Danie dla zapracowanych ponieważ bardzo szybko sie robi.

składniki

·         1 filet z kurczaka

·         Przyprawa do gyros

·         Sól

·         20 dag. sera żółtego

·         Olej do smażenia

 

sposób przygotowania

1.       Fileta kroimy na mniejsze kawałki obsypujemy przyprawą gyros oraz solą.

2.       Mięso smażymy na patelni z obu stron.

3.       Kiedy mięso jest już dobre kładziemy na wierzch ser i chwilę smażymy.

4.       Smacznego.

Tagi: kurczak
Autor:
Mój blog: Kulinarna Chwila
Ocena:
5.0
Liczba porcji 6
polecamy
polecamy
ostatnio dodane
Ogórki kiszone inaczej
Gwiazdka

Ogórki kiszone inaczej

Kiedyś dostałam ogórki a kiszone miałam już zrobione. Postanowiłam żeby było troche odmiany zrobić tak :)
Muffinki z borówkami
Gwiazdka

Muffinki z borówkami

Szybki deser dla niespodziewanych gości :)
Kotleciki zapiekane
Gwiazdka

Kotleciki zapiekane

Przepyszne kotlety zapiekane z sezonowymi wazrywami.
Zrazy nadziewane cukinią
Gwiazdka

Zrazy nadziewane cukinią

Schab zwijamy w przepysznym sosie polecam.
warzywna sałatka zimowa
Gwiazdka

warzywna sałatka zimowa

Zimowa porą brakuje nam warzyw, dlatego warto zrobić zapasy :)
Lasange pyszna w innej wersji
Gwiazdka

Lasange pyszna w innej wersji

Lasange zwinieta w boczku , daje nam wyrazisty smak co sprawia że jest pyszna. Po wyjęciu nie rozpada się :)
Lubisz nasze przepisy? Polub WszelkiePrzepisy.pl na Facebooku!