· 1 filet z kurczaka
· Przyprawa do gyros
· Sól
· 20 dag. sera żółtego
· Olej do smażenia
1. Fileta kroimy na mniejsze kawałki obsypujemy przyprawą gyros oraz solą.
2. Mięso smażymy na patelni z obu stron.
3. Kiedy mięso jest już dobre kładziemy na wierzch ser i chwilę smażymy.
4. Smacznego.
Filet otulony ciastem farncuskim
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu