Polecamy dzisiaj:

Konkurs kulinarny - każdy wygrywa

Filet pod serem

print Drukuj
Filet pod serem

Beata

liczba porcji Liczba porcji 6
Ocena:
5.0

1 ocena

Danie dla zapracowanych ponieważ bardzo szybko sie robi.

składniki

·         1 filet z kurczaka

·         Przyprawa do gyros

·         Sól

·         20 dag. sera żółtego

·         Olej do smażenia

 

sposób przygotowania

1.       Fileta kroimy na mniejsze kawałki obsypujemy przyprawą gyros oraz solą.

2.       Mięso smażymy na patelni z obu stron.

3.       Kiedy mięso jest już dobre kładziemy na wierzch ser i chwilę smażymy.

4.       Smacznego.

Tagi: kurczak
Autor:
Mój blog: Kulinarna Chwila
Ocena:
5.0
Liczba porcji 6
polecamy
polecamy
ostatnio dodane
Drobiowa Wątróbka
Gwiazdka

Drobiowa Wątróbka

Watróbka połączona z marchewką w sosie pomidorowym nie tylko wyglądem ale i smakiem zachęci każdego.
Mięso z brukselką w sosie serowym
Gwiazdka

Mięso z brukselką w sosie serowym

Panierowany kurczak z dodatkiem migdałów to jest fajna propozycja dla dzieci, chociaz dorośli też lubią
 Pączki w muffinach
Gwiazdka

Pączki w muffinach

nie każdy może jeść tłuste paczki smażone na oleju, proponuje pieczone
Filet z kurczaka z kalafiorem
Gwiazdka

Filet z kurczaka z kalafiorem

Przepis na kurczaka z kalafiorem polecam bo to bardzo dobry kurczak w aromatycznym sosie! Idealny na obiad!
Inna wersja ziemniaków
Gwiazdka

Inna wersja ziemniaków

Ciągle gotowane ziemniaki? ile można takie jeść, proponuje pieczone nadziewane.
Schab utopiony w marchewce
Gwiazdka

Schab utopiony w marchewce

Znudziły się nam zwykłe schabowe, proponuję w takiej wersji z soczystą marchewką
Lubisz nasze przepisy? Polub WszelkiePrzepisy.pl na Facebooku!