Filet pod serem
Ocena: ★ ★ ★ ★ ★
1 Ocen
Ilość porcji: 6
Danie dla zapracowanych ponieważ bardzo szybko sie robi.
Składniki:
· 1 filet z kurczaka
· Przyprawa do gyros
· Sól
· 20 dag. sera żółtego
· Olej do smażenia
Sposób przygotowania:
1. Fileta kroimy na mniejsze kawałki obsypujemy przyprawą gyros oraz solą.
2. Mięso smażymy na patelni z obu stron.
3. Kiedy mięso jest już dobre kładziemy na wierzch ser i chwilę smażymy.
4. Smacznego.
# Tagi:
Autor: maalikaa
Polecamy również
Filet z kurczaka przykryty porową pierzynką
Bardzo szybka potrawa a jaka smaczna, polecamFilet z kurczaka w sosie paprykowym
To danie bardzo ładnie wygląda na stole. Pysznie też smakuje. Nie pozsotaje zatem nic innego jak zasiąść i zjeść filet z...Kawalki kurczaka w cieście kokosowym
Kurczak w cieście kokosowym to klasyk w kuchni chińskiej. Dość często go przygotowuję ponieważ jest naprawdę pyszny!Filet z kurczaka z szczypiorkiem
Filet z kurczaka z szczypiorkiem- fajne conieco na urozmaicenie obiadów. Polecam sprawdzony przepis na pierś z ku...Filecik kurczakowy pod kołderką
Soczyste mięso pod przepyszną pierzynką.Zobacz więcej przepisów na: