Polecamy dzisiaj:

Przepis na leczo

Filet pod serem

print Drukuj
Filet pod serem

Beata

liczba porcji Liczba porcji 6
Ocena:
5.0

1 ocena

Danie dla zapracowanych ponieważ bardzo szybko sie robi.

składniki

·         1 filet z kurczaka

·         Przyprawa do gyros

·         Sól

·         20 dag. sera żółtego

·         Olej do smażenia

 

sposób przygotowania

1.       Fileta kroimy na mniejsze kawałki obsypujemy przyprawą gyros oraz solą.

2.       Mięso smażymy na patelni z obu stron.

3.       Kiedy mięso jest już dobre kładziemy na wierzch ser i chwilę smażymy.

4.       Smacznego.

Tagi: kurczak
Autor:
Mój blog: Kulinarna Chwila
Ocena:
5.0
Liczba porcji 6
polecamy
polecamy
ostatnio dodane
 Fasola szparagowa z kiełbasą
Gwiazdka

Fasola szparagowa z kiełbasą

Smaczna przekąska na kolacje.
Zawijane tosty
Gwiazdka

Zawijane tosty

Nie tylko muszą być tosty z tostera ;)
Magiczne Kotlety
Gwiazdka

Magiczne Kotlety

Pieczarki z połaczeniem serka topionego to pyszne nadzienie do schabu.
Kotlety z kurczaka z pysznym nadzieniem
Gwiazdka

Kotlety z kurczaka z pysznym nadzieniem

Pomysł na pyszny niedzielny obiad
Kotlety z kurczaka z pysznym nadzieniem
Gwiazdka

Kotlety z kurczaka z pysznym nadzieniem

Pomysł na pyszny niedzielny obiad
Naleśniki po węgiersku
Gwiazdka

Naleśniki po węgiersku

Przepis na naleśniki z mięsem. Dziś polecam naleśniki z sosem węgierskim. Przepis na naleśniki z mięsem jest prosty, a danie sycące i pyszne. Polecam naleśniki na sycący obiad czy kolację!
Lubisz nasze przepisy? Polub WszelkiePrzepisy.pl na Facebooku!