· 2 ogórki świeże
· Cebula mała
· 3 paseczki papryki konserwowej
· 10 dag pieczarek
· 2 plastry szynki
· 10 dag sera żółtego
· Sól
· Pieprz
· Olej do smażenia
1. Ogórki obieramy kroimy wzdłuż i dzielimy na 3 części, środek z pestkami usuwamy łyżeczką.
2. Cebulę obieramy kroimy drobno i podsmażamy na rozgrzanym oleju.
3. Do cebuli dodajemy drobno pokrojone pieczarki oraz paprykę i przyprawiamy pieprzem, solą.
4. Następnie dodajemy drobno pokrojoną szynkę, studzimy.
5. Farszem nadziewamy ogórki.
6. Posypujemy startym na tarce o dużych oczkach serem
7. Zapiekamy chwilę do rozpuszczenia sera.
8. Łódeczki gotowe.
9. Smacznego.
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu