Gdy pojawia się fasolka szparagowa i rozpoczyna się sezon na fasolkę, to wtedy fasolka szparagowa gości na moim stole bardzo często. Po prostu ją uwielbiam, młoda fasolka szparagowa po prostu rozpływa się w ustach. Przygotowana z masłem i bułką tartą smakuje zarówno sama, jak i jako dodatek do mięsa.
Fasolka szparagowa jest bardzo łatwa w przygotowaniu:
Fasolka szparagowa smakuje mi nawet na drugi dzień, gdy jakimś cudem coś zostanie :)
Smacznego!
Fasolka szparagowa na sposób meksykański
Fasolka szparagowa gotowana z czosnkiem
Fasolka szparagowa z parmezanem
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu