Fasolka szparagowa jest prosta do przygotowania i to wszyscy wiemy. Ale to nie wszystkie jej zalety. Fasolka szparagowa jest też: niskokaloryczna, bogata w kwas foliowy, ma wysoką zawartość błonnika, niski indeks glikemiczny. Czyli nic tylko jeść i jeść fasolkę kiedy jest na nią sezon!. A to mój przepis na fasolkę szparagową z koprem.
Co kto lubi, u mnie fasolka szparagowa albo jest zjadana sama, albo do mięsa.
Smacznego!
Fasolka szparagowa na sposób meksykański
Fasolka szparagowa gotowana z czosnkiem
Fasolka szparagowa z parmezanem
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu