śmietana 12%
1 łyżka mąki
1 ząbek czosnku
1 łyżeczka masło liść laurowy , angielskie ziele (kilka ziarenek)
sól , pieprz , papryka mielona , jarzynka
1.Zamrożony szpinak wrzucić do rondla , dodać czosnek , liść laurowy i angielskie ziele.
2.Dolać ok. 1 szklanki wody , posolić.
3.Gotować na małym ogniu do całkowitego wygotowania wody. 4.Następnie dodać masło.
5.Mąkę rozprowadzić w kubeczku z odrobiną zimnej wody , dolać śmietanę i razem wymieszać.
6.Wlać do szpinaku.
7.Dosypać przyprawy.
8.Gotować kilka minut mieszając , żeby się nie.
9.Podawać z jajkami ugotowanymi na twardo.
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu