Herbatniki kruszę, mieszam z łyżką orzechów oraz łyżką masła
Przekładam do trzech pucharków
Galaretkę rozpuszczam w pół szklanki wody i schładzam, gdy zacznie tężeć dodaję serek i masę przelewam do pucharków, schładzam
Śmietanę ubijam , przekładam na schodzoną masę, na wierz nakładam uprażone orzechy
Delikatny i bardzo smaczny deserek na bazie serka homogenizowanego gotowy!
Budyń truskawkowy na mleku owsianym
Jogurtowy z borówkami i bezami deser
Jabłka z rodzynkami i dodatkiem czekolady
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu