1 galaretka zielona
3 pomarańcze
Pomarańcze przekroić na połówki, dobrze wydrążyć środek,aż do ściągnięcia błonek.
Galaretki rozpuścić w pomniejszonej ilości wody-połowa niż napisane na opakowaniu, przelać do połówek pomarańczy i wstawić do lodówki, poczekać aż stężeją całkowicie.
Stężałe galaretki pokroić ostrym nożem na ćwiartki.
Budyń truskawkowy na mleku owsianym
Jogurtowy z borówkami i bezami deser
Jabłka z rodzynkami i dodatkiem czekolady
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu