Polecamy dzisiaj:

Smaczne knedle ze śliwkami

Jabłka z rodzynkami i dodatkiem czekolady

print Drukuj
Jabłka z rodzynkami i dodatkiem czekolady

Elisa

liczba porcji Liczba porcji 4
Ocena:
0.0

0 ocen

Pyszne jabłka. Idealne na podwieczorek. Deser w pewnym stopniu zdrowy. Czekolada idealnie komponuje się z rodzynkami.
składniki
- 4 jabłka - 5 dag rodzynek - 4 kostki mlecznej czekolady
sposób przygotowania
1.Najpierw trzeba wydrążyć środek jabłek 2. Z kolei do jabłek wsypać rodzynki. 3.Na formę do pieczenia ułożyć jabłka i piec do miękkości w 180 stopni przez około 20-25 minut. 4. Gdy jabłka już zmięknął położyć na nie po kostce czekolady. Wstawić ponownie do piekarnika. 5. Wyjąć je gdy czekolada rozpuści się. 6. Gotowe. Smacznego!
Tagi: Czekolada
Autor:
Ocena:
0.0
Liczba porcji 4
polecamy
polecamy
ostatnio dodane
Fileciki pod migdałową panierką
Gwiazdka

Fileciki pod migdałową panierką

Nie ma nic prostszego, łatwego a zarazem pysznego do zrobienia jak kotlety pod migdałową pierzynką.
Ziemniaki z kotlecikami
Gwiazdka

Ziemniaki z kotlecikami

Ciekawy pomysł na faszerowane ziemniaki, małymi kotlecikami mielonymi. Polecam pyszne.
Tostowa zapiekanka z kurczakiem
Gwiazdka

Tostowa zapiekanka z kurczakiem

Zapiekanka na chlebie tostowym z makaronem oraz kurczakiem, którą możemy podać na obiad lub kolacje.
Brownie czekoladowe
Gwiazdka

Brownie czekoladowe

Przepis na brownie czyli ciasto czekoladowe jest łatwy, więc warto wypróbować. Brownie pokrojone na kawałki pasuje doskonale do aromatycznej kawy :) Polecam sprawdzony przepis na brownie!
 Fasola szparagowa z kiełbasą
Gwiazdka

Fasola szparagowa z kiełbasą

Smaczna przekąska na kolacje.
Zawijane tosty
Gwiazdka

Zawijane tosty

Nie tylko muszą być tosty z tostera ;)
Lubisz nasze przepisy? Polub WszelkiePrzepisy.pl na Facebooku!