galaretka cytrynowa 1 sztuka
pistacje
truskawki świeże
galaretkę rozpuścić w 1/2 litra wody i odstawic w chłodne miejsce aby stężała ,truskawki umyć usunąść szypułki i pokroić na cząstki,pistacje posiekać drobno, przygotować foremki ,na dno każdej z foremek nasypać pistacje,nastepnie pukładać truskawki i zalać zimną galaretką , ponownie schłodzić .
Budyń truskawkowy na mleku owsianym
Jogurtowy z borówkami i bezami deser
Jabłka z rodzynkami i dodatkiem czekolady
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu