8 łyzek śmietanki
1 łyzka cukru pudru
2 kiwi
1 banan
8 łyzek budyniu czekoladowego gotowanego
Owoce obieramy i miksujemy blenderem. Przygotowujemy dwa pucharki i do każdego nakładamy trochę owoców. Na owoce dajemy po cztery łyżki zimnego budyniu czekoladowego. Śmietankę ubijamy z cukrem pudrem. Gotową dekoracyjnie wykładamy na budyń i dekorujemy malinami.
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu