ciasto filo 1 opakowanie
ser kozi 200 gram
jajko 1 sztuka
masło 100 gram
ser twarogowy kozi przekładam do miseczki ,kruszę .
płaty ciasta przekładam na blat
masło rozpuszczam
każdy z płatów ciasta smaruję rozpuszczonym masłem nakładam ser zwijam w ślimaka,(na jednego ślimaka 4 płaty ciasta)smaruję roztrzepanym jajkiem,piekę na złoty kolor około 20 minut w temp.190-200 stopni.
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu