margaryna 250 gram
twaróg 250 gram
proszek do pieczenia 1 łyżeczka
posiekaj margarynę z mąką i proszkiem do pieczenia, twaróg pognieć widelcem dodaj do mąki i szybko zagnieść ciasto.wstawić na godzinę do lodówki.
ciasto cienko rozwałkować radełkiem wycinać paski o szerokości 2 cm ,następnie paski pocięłam ukośnie na kawałki, które obtaczać w cukrze układać na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.Piec w temp. 180 st. C przez 15 minut.
Pierożki drożdżowe z białym serem.
sernik na zimno z czerwoną porzeczką i borówką
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu