kakao 2 łyżki
masło 50 g
cukier puder 3 łyżki
1. Wszystkie składniki dokładnie zagniatać ciasto.
2. Ciasto po zagnieceniu rozwałkować i wycinać z niego kształty ciastek.
3. Na wyłożonej papierem do pieczenia blasze i ułożyć ciastka i piec je 15- 20 minut w piekarniku nagrzanym do 180 stopni.
Czekoladowe ciasteczka z bakaliami i kardamonem.
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu