Chrzan nieobecny na wielkanocnym stole? To jak wesele bez pana młodego :) Po prostu niemożliwe. Chrzan występujący w Polsce to chrzan pospolity, zgodnie z nazwą powszechnie rosnący, więc szkoda nie skorzystać. Dlatego przepis na chrzan tarty trzeba zachować, nie miąć, nie niszczyć, kilka lat będzie służył :)
Chrzan przygotowujemy raz dwa, a ile radości przy tym, szczególnie, gdy łzy płyną jak groch :) Ale gdy się popatrzy na skład kupowanego w sklepie to warto się pomęczyć i przygotować chrzan własnoręcznie. A oto sprawdzony przepis na chrzan:
Smacznego!
Chrzan na Wielkanoc - sprawdzony przepis
Jak zrobić chrzan na Wielkanoc
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu