Polecam sprawdzony przepis na chrzan. W mojej rodzinie od lat przepis na chrzan jest wykorzystywany, niestety głównie na Wielkanoc, a szkoda, bo warto jeść chrzan cały rok. Szczególnie, ze przygotowanie chrzanu jest proste i jedyna niedogodność związana z domowym chrzanem to łzawienie podczas tarcia. Jednak warto się przemęczyć bo własnoręcznie zrobiony chrzan smakuje całkowicie inaczej niż ten kupowany w sklepie.
Chrzan na Wielkanoc po prostu musi być, jak inaczej zjeść barszcz na śniadanie, gdy nie ma chrzanu? Po prostu jest to niemożliwe, więc sprawdzony przepis na chrzan to absolutna konieczność. Oto sprawdzony przepis na chrzan:
Chrzan gotowy, można go teraz przechowywać kilka tygodni w lodówce, ale mówimy o 3 tygodniach nie zaś 9 :)
Smacznego!
Jak zrobić chrzan na Wielkanoc
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu