krem do karpatki
Na początku ubijmy białka z cukrem i zmieszajmy z mąką, olejem żółtkami i proszkiem. Podzielmy na 3 równe części. Dodajmy do jednej mak, do drugiej kokos a do trzeciej kakao. Na blachę ciasto dajmy na przemian kupkami i upieczmy. Przekrójmy na pół i przełóżmy kremem niedużą ilością przesmarujmy wierzch i wyłóżmy na niego dżem i posypmy kokosem.
Ciasto biszkoptowe z pierniczkami i masami
Ciasto z czekoladową masą, śliwkami i adwokatem
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu