4 łyżki cukru
2 białka
2 torebki cukru waniliowego
szczypta soli
tłuszczu do formy
1. Białka ubić na pianę sztywną i dodać szczypty soli, wiórki kokosowe, cukier waniliowy i ostrożnie rozmieszać.
2 . Do formy wysmarowanej tłuszczem.
3. Masę kokosową nałożyć bezy łyżką.
4. Piec około 40-45 min przez 120 stopni.
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu