500 ml śmietany 30 lub 36% (ilość zależy od tego jaki duży arbuz mamy)
owoce do przyzdobienia
czekolada mleczna
odkrawamy skórkę od arbuza. i ładnie wyrównujemy. następnie nakładamy ubitą kremówkę. nasze ulubione owoce, i zdobimy rozpuszczoną w kąpieli wodnej czekoladą. podawać od razu :) możemy schłodzić na chwilę w lodówce.
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu