7 żółtek
3 białka
20 dag cukru
1 budyń śmietankowy
3/4 kostki margaryny
Białka ubijamy na sztywno. W naczyniu ucieramy żółtka wraz z cukrem. Następnie dajemy po trochu ser i roztopioną margarynę, oraz budyń w proszku i pianę . Mieszamy dajemy do formy 25/36 pieczemy do godziny w temperaturze 180 stopniach.
Jak zrobić sernik na kruchym spodzie
Dobry ten sernik, taki nie za słodki! Przepis na idealny sernik
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu