Mikserem wymieszać wszystkie składniki na sernik,
Dno foremek wylepić kruszonką, lekko dociskając, foremki wypełnić masą serową
Piec w 160 stopniach 20 minut (bez termoobiegu)
Po upieczeniu schłodzić w lodówce (najlepiej na noc)
Czekoladę rozpuścić w kapieli wodnej, polać serniczki, posypać pokruszonymi orzeszkami
Pyszne mini serniczki z fistaszkami gotowe. Smacznego:)
Jak zrobić sernik na kruchym spodzie
Dobry ten sernik, taki nie za słodki! Przepis na idealny sernik
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu