kukurydza w puszce
papryka marynowana
2 ząbki czosnku
7 łyzek śmietany
sos sałatkowy winegret w proszku
5 rzodkiewek
Szczypiorek cienki
tortellini z grzybami
10 dag sera goudy
Pierożki tortellini gotujemy jak zostało opisane ja opakowaniu. Kukurydzę i selera marynowanego odcedzamy z zalewy. Szczypiorek drobno siekamy nozem. Ser żółty, rzodkiewkę czosnek , i paprykę marynowaną kroimy w kostkę. Śmietanę łączymy z sosem i dodajemy do pozostałych składników.
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu