0,5 kg pieczarek
1 cebula
4 jajka
3 ogórki kiszone
2 łyżki keczupu
Sól i pieprz
6 łyżek śmietany
0,5 pęczka natki pietruszki
2 jabłka
3 papryki zielone
Zacznijmy od oczyszczenia grzybków i podgotowania ich do 10 minut w osolonej wodzie ze szczyptą kwasku cytrynowego. Natkę pietruszki posiekać. Jajka ugotować na twardo i pokroić w kostkę. Nastepnie grzybki odcedzić i pokroić w kostkę o średniej wielkości. Jabłka i ogórki obrać z łupki i pokroić w kostkę średniej wielkosci. Cebulę obrać i wraz z papryką pokroić w kostkę. Całość zmieszać ze sobą i zmieszać ze smietaną.
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu