5 liści kapusty pekińskiej
1 słoik marynowanego selera
1 puszka kukurydzy
5 jaj
3 ogórki kiszone
1 jabłko
10 dag łuskanego słonecznika
5 łyżek śmietany
1 łyżeczka musztardy stołowej
1 cebulka
Sól i pieprz do smaku
Kapustę pekińską kroimy bardzo drobno. Kukurydzę i seler odcedzamy z zalewy. Słonecznik prażymy na suchej patelni ciągle mieszając. Ogórki kiszone i obrane jabłko i cebulkę kroimy w kosteczkę. Jajka gotujemy na twardo i kroimy w kostkę. Wszystkie składniki mieszamy ze sobą . Dodajemy przyprawy, śmietanę i musztardę.
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu