· ½ kg schabu
· 25 dag pieczarek
· Sól
· 1 cebula
· 1 łyżka musztardy
· 1 przecier mały pomidorowy
· Papryka ostra
· Bułka tarta
· 2 jajka
· Olej
1. Schab kroimy w plastry następnie rozbijamy i solimy.
2. Cebulę kroimy w kostkę przekładamy na patelnię z odrobiną oleju, gdy trochę podsmażymy dokładamy pokrojone pieczarki, smażąc dalej .
3. Gdy pieczarki będą już dobre doprawiamy papryką, solimy oraz dodajemy musztardę i przecier.
4. Gotowy farsz po wystudzeniu nakładamy na schab i zwijamy w rulon.
5. Roladki maczamy w rozmąconym jajku następnie w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju.
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu