Mąki przesiać z proszkiem
Białko ubić na sztywno
Do masy żółtkowej dosypać mąkę, następnie delikatnie dodać ubitą pianę, wymieszać szpatułką
Przekładać do foremek, wierzch posypać owocami
Piec 20 minut bez termoobiegu w 160 st.
Pyszne ciasto z jagodami gotowe. smacznego:)
Krucha tarta z kremem śmietankowo - jagodowym.
Jagodowy zawijaniec z mascarpone
Ciasto styropian z jagodami i rodzynkami.
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu