Migdałowy chleb razowy z daktylami wykonany jest z całkowicie naturalnych składników. W migdałowym chlebie razowym z daktylami na próżno szukać substancji dodatkowych oznaczonych symbolem E, które są często stosowane w masowo produkowanym pieczywie. Migdałowy chleb razowy z daktylami nie zawiera ani konserwantów ani spulchniaczy, które mogą powodować wzdęcia i inne nieprzyjemne dolegliwości ze strony przewodu pokarmowego.
A teraz przepis na chleb razowy z migdałami i daktylami
Smacznego!
Domowy chleb razowy z ziarnami
Migdałowy chleb razowy z daktylami
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu